Madison Beer speelt 'Jenifer' in nieuwe musicvideo

Chelsy Vanlerberghe-25 april 2024 om 10:40

Madison Beer heeft een musicvideo gedropt voor haar hit 'Make You Mine'. De video is een knipoog naar de horror-komedie 'Jenifer's Body'.

Madison Beer kruipt in de rol van Megan Fox's personage Jenifer Check. In de videoclip speelt ze een cheerleader die samenwerkt met haar beste vriendin om een jongen uit hun klas te vermoorden. Madison is grote fan van het personage, want ze heeft zich in het verkleden nog al verkleed als de bloeddorstige bombshell.

'Game of Thrones'-acteur overleden

Karen Luiken-08 mei 2024 om 10:00

Ian Gelder is maandag overleden aan de gevolgen van kanker. De ‘Game of Thrones’-acteur, die de rol van Kevan Lannister vertolkte in de populaire serie, is 74 jaar geworden.

Het treurige nieuws wordt bekendgemaakt door Ben Daniels, de echtgenoot van Ian. “Met groot verdriet en een bezwaard hart, dat in miljoenen stukjes is gebroken, moet ik vertellen dat mijn lieve echtgenoot en levenspartner is overleden”, zo klinkt het.

Bij Ian werd in december galwegkanker vastgesteld. “Ik had al mijn werk stopgezet om voor hem te kunnen zorgen, maar we hadden geen van beiden enig idee dat het allemaal zo snel zou gaan”, vervolgt Ben.

“Hij was mijn absolute rots in de branding en we waren al meer dan dertig jaar samen. Als we niet bij elkaar waren, spraken we elkaar elke dag. Hij was het meest vriendelijke, genereuze, levendige en liefdevolle mens. Hij was een geweldige acteur en iedereen die met hem werkte, werd geraakt door zijn hart en licht. Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik moet doen zonder hem aan mijn zijde.”

Charli XCX schreef nummers voor Britney Spears

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 08:21
Een nummer geschreven door Charli XCX en gezongen door Britney Spears, dat wordt toch sowieso een instant hit? Het is jammer genoeg te mooi om waar te zijn. Charli onthulde dat ze enkele nummers schreef voor de Queen Of Pop, maar dat die nummers nooit ingezongen zijn.

De 'Boom Clap'-zangeres vertelde in een interview op 'Watch What Happens Live' dat ze gevraagd was om nummers te schrijven voor een heel bekend iemand. Toen een fan vroeg of het ging over het nieuwe album van Britney Spears, hield Charli zich even in voordat ze haar kant van het verhaal onthulde: "Ehm, ja, maar het lekte uit naar de pers. Britney postte toen iets op Instagram waarbij ze zei: "Ik laat geen random mensen voor me schrijven." En ik dacht: "Oh, oké, go off."

Charli voegde eraan toe: "Ik weet niet of zij deel uitmaakte van het proces, misschien had haar team haar niet op de hoogte gebracht. Britney heeft waarschijnlijk een hoop andere projecten waar ze zich op richt."

Andy Cohen vroeg aan Charli of ze iets had geschreven met de hoop dat Spears het zou opnemen. Charli antwoordde: "Natuurlijk, ja. Ik ging naar Malibu en schreef. Je hoopt altijd dat Britney ze opneemt, omdat ze de koningin van de pop is.Maar ze nam het niet op, dus blijkbaar niet. Random." plaagde ze, terwijl ze naar zichzelf wees.

Desondanks hoopt Charli nog steeds dat Spears misschien een van haar nummers opneemt. "Ik hou van haar", zei ze. "Het zou een droom die uitkomt zijn."

Ontdek meer