Nieuwe docu over André Hazes komt naar je scherm

Karen Luiken-26 april 2024 om 08:07

André Hazes geeft zijn fans opnieuw een exclusief kijkje in zijn leven met een documentaire. In ‘André Hazes: The Next Chapter’, het vervolg op de vorig jaar verschenen ‘André Hazes: Crossroads’, laat hij zien hoe hij zijn leven weer oppakt na het overwinnen van zijn verslaving.

In de vorige documentaire stond de verslaving centraal, in de nieuwe reeks gaat het over het leven van André na zijn verslaving. Hoe is zijn leven veranderd? Hoe claimt hij zijn plek op het podium na bijna twee jaar afwezigheid? En hoe gaat het met zijn liefdesleven?

Je ziet het na dit weekend. Vanaf 29 april verschijnt er elke maandag om 21.50 een nieuwe aflevering van de docureeks op VTM2.

Hilary Duff bevallen van vierde kindje

Karen Luiken-08 mei 2024 om 06:34

Heuglijk nieuws voor Hilary Duff. De actrice is voor de vierde keer moeder geworden.

Via Instagram deelt Hilary een reeks foto’s van haar kersverse dochter. Het meisje heeft de naam Townes Meadow Bair gekregen. “Nu weten we waarom ze ons zo lang heeft laten wachten”, schrijft ze erbij. “Ze was die wangen aan het perfectioneren! Ik droom er al maanden van om je in mijn armen te houden en om je de de afgelopen vijf dagen te leren kennen, naar je te staren en te ruiken, waren pure momenten van magie. We houden van je alsof je hier altijd al bent geweest.”

Het is het vierde kindje voor Hilary en de derde die ze kreeg met haar partner Matthew Koma. Haar eerste kind, zoon Luca, kreeg ze met haar ex-man Mike Comrie.

Deze landen zijn door naar finale songfestival

Karen Luiken-08 mei 2024 om 06:26

Tien van de vijftien landen die dinsdag tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival hun liedje lieten horen, zijn door naar de finale van aanstaande zaterdag. Topfavoriet Kroatië is, zoals verwacht, een van de gelukkigen.

Naast Kroatië zijn ook Servië, Portugal, Slovenië, Oekraïne, Litouwen, Finland, Cyprus, Ierland en Luxemburg door. Zij staan zaterdag net als Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk, die samen ook wel de ‘Big Five’ worden genoemd, in de finale.

Welke tien landen zich daar nog meer bij aansluiten, wordt donderdag duidelijk tijdens de tweede halve finale. Dan is het de beurt aan België, Nederland, Malta, Albanië, Griekenland, Zwitserland, Tsjechië, Oostenrijk, Denemarken, Armenië, Letland, San Marino, Georgië, Estland, Israël en Noorwegen.

De landen die geen plekje in de finale bemachtigd hebben, zijn Polen, IJsland, Moldavië, Azerbeidzjan en Australië.

Ontdek meer