Verandert Taylor Swift de setlist van haar 'Eras Tour'?

Chelsy Vanlerberghe-26 april 2024 om 08:24

Na een pauze van twee maand gaat Taylor Swift op 9 mei opnieuw verder met haar 'The Eras Tour'. In die 2 maand is er natuurlijk wel iets gebeurd: er is een nieuwe 'era' toegevoegd aan haar repertoire. Vorige week heeft de Grammy-winnares namelijk haar nieuwe album 'The Tortured Poets Department' gereleased. Dus, wordt er dan ook een nieuwe era toegevoegd aan de setlist? Fans denken alvast van wel!

De Amerikaanse superster deelde een clip op YouTube Shorts waar we haar zien repeteren voor haar tour, die binnenkort weer verdergaat in Parijs. "De dansers hebben top hats aan! In de originele setlist is dat niet het geval", merkt een oplettende Swiftie op. Niet toevallig is de zangeres in de musicvideo voor haar nieuwe single 'Fortnight' te zien in een kamer waar de mannen allemaal top hats hebben. In een andere clip zie je de zangeres leunen tegen een bord dat 'TTPD' lijkt te zeggen. Door deze korte clips zijn haar fans er zeker van dat er nummers van het nieuwe album zullen toegevoegd worden aan de setlist. Looks like they're onto something! We weten natuurlijk dat Taylor Swift ervan houdt om haar fans te verrassen.. Dus wat wilt dit zeggen voor het optreden dat nu al 3,5 uur duurt? Gaat ze voor verlengingen, of haalt ze een paar oudere nummers van de setlist? We zien het op 9 mei!

Hilary Duff bevallen van vierde kindje

Karen Luiken-08 mei 2024 om 06:34

Heuglijk nieuws voor Hilary Duff. De actrice is voor de vierde keer moeder geworden.

Via Instagram deelt Hilary een reeks foto’s van haar kersverse dochter. Het meisje heeft de naam Townes Meadow Bair gekregen. “Nu weten we waarom ze ons zo lang heeft laten wachten”, schrijft ze erbij. “Ze was die wangen aan het perfectioneren! Ik droom er al maanden van om je in mijn armen te houden en om je de de afgelopen vijf dagen te leren kennen, naar je te staren en te ruiken, waren pure momenten van magie. We houden van je alsof je hier altijd al bent geweest.”

Het is het vierde kindje voor Hilary en de derde die ze kreeg met haar partner Matthew Koma. Haar eerste kind, zoon Luca, kreeg ze met haar ex-man Mike Comrie.

Deze landen zijn door naar finale songfestival

Karen Luiken-08 mei 2024 om 06:26

Tien van de vijftien landen die dinsdag tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival hun liedje lieten horen, zijn door naar de finale van aanstaande zaterdag. Topfavoriet Kroatië is, zoals verwacht, een van de gelukkigen.

Naast Kroatië zijn ook Servië, Portugal, Slovenië, Oekraïne, Litouwen, Finland, Cyprus, Ierland en Luxemburg door. Zij staan zaterdag net als Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk, die samen ook wel de ‘Big Five’ worden genoemd, in de finale.

Welke tien landen zich daar nog meer bij aansluiten, wordt donderdag duidelijk tijdens de tweede halve finale. Dan is het de beurt aan België, Nederland, Malta, Albanië, Griekenland, Zwitserland, Tsjechië, Oostenrijk, Denemarken, Armenië, Letland, San Marino, Georgië, Estland, Israël en Noorwegen.

De landen die geen plekje in de finale bemachtigd hebben, zijn Polen, IJsland, Moldavië, Azerbeidzjan en Australië.

Ontdek meer