Madison Beer speelt 'Jenifer' in nieuwe musicvideo

Chelsy Vanlerberghe-25 april 2024 om 10:40

Madison Beer heeft een musicvideo gedropt voor haar hit 'Make You Mine'. De video is een knipoog naar de horror-komedie 'Jenifer's Body'.

Madison Beer kruipt in de rol van Megan Fox's personage Jenifer Check. In de videoclip speelt ze een cheerleader die samenwerkt met haar beste vriendin om een jongen uit hun klas te vermoorden. Madison is grote fan van het personage, want ze heeft zich in het verkleden nog al verkleed als de bloeddorstige bombshell.

Camila Cabello komt met nieuwe muziek

Chelsy Vanlerberghe-07 mei 2024 om 09:02

Goed nieuws voor de fans van Camila Cabello! De popster brengt deze zomer en nieuw album uit. Dat liet ze zelf weten op sociale media.

De 'Havana'-zangeres liet haar fans via Instagram weten dat haar vierde soloalbum eraan komt. Op de foto zien we haar met haar nieuwe blonde lokken, terwijl ze aan een blauwe lolly likt. Het is de cover art voor het nieuwe album 'C, XOXO'. Ze verklapte in de caption ook meteen de releasedatum: 28 juni.

Dit is waarom Ed Sheeran 'Love Yourself' aan Justin Bieber gaf

Karen Luiken-06 mei 2024 om 16:37- Foto:

Reuters

Het nummer ‘Love Yourself’ van Justin Bieber is niet geschreven door The Biebs, maar door Ed Sheeran. De roodharige zanger gaf het nummer aan zijn collega omdat zijn vrienden er niet enthousiast over waren. Dat vertelde Ed afgelopen weekend tijdens een concert in Los Angeles.

“Meh.” Dat vonden de vrienden van Ed van het liedje ‘Love Yourself’ toen ze het voor het eerst hoorden. Maar Justin dacht daar anders over. Hij was er wél enthousiast over en kreeg het daarom van zijn goede vriend Ed. “Ik vond het goed, hij mocht het hebben”, zegt de Britse zanger daar nu over. “En toen werd het heel groot.”

Dat laatste is niet overdreven. Justin bracht ‘Love Yourself’ in 2016 uit en stond er vervolgens een heel jaar mee bovenaan de Amerikaanse hitlijst Billboard Top 100. Hij werd de jongste artiest ooit met die prestatie.

Ontdek meer