Verandert Taylor Swift de setlist van haar 'Eras Tour'?

Chelsy Vanlerberghe-26 april 2024 om 08:24

Na een pauze van twee maand gaat Taylor Swift op 9 mei opnieuw verder met haar 'The Eras Tour'. In die 2 maand is er natuurlijk wel iets gebeurd: er is een nieuwe 'era' toegevoegd aan haar repertoire. Vorige week heeft de Grammy-winnares namelijk haar nieuwe album 'The Tortured Poets Department' gereleased. Dus, wordt er dan ook een nieuwe era toegevoegd aan de setlist? Fans denken alvast van wel!

De Amerikaanse superster deelde een clip op YouTube Shorts waar we haar zien repeteren voor haar tour, die binnenkort weer verdergaat in Parijs. "De dansers hebben top hats aan! In de originele setlist is dat niet het geval", merkt een oplettende Swiftie op. Niet toevallig is de zangeres in de musicvideo voor haar nieuwe single 'Fortnight' te zien in een kamer waar de mannen allemaal top hats hebben. In een andere clip zie je de zangeres leunen tegen een bord dat 'TTPD' lijkt te zeggen. Door deze korte clips zijn haar fans er zeker van dat er nummers van het nieuwe album zullen toegevoegd worden aan de setlist. Looks like they're onto something! We weten natuurlijk dat Taylor Swift ervan houdt om haar fans te verrassen.. Dus wat wilt dit zeggen voor het optreden dat nu al 3,5 uur duurt? Gaat ze voor verlengingen, of haalt ze een paar oudere nummers van de setlist? We zien het op 9 mei!

Kim Kardashian uitgejouwd op Netflix-evenement

Chelsy Vanlerberghe-06 mei 2024 om 12:57

Het publiek in de zaal tijdens het Netflix-evenement 'The Greatest Roast of all Time: Tom Brady' is geen fan van Kim Kardashian. De socialite werd onthaald met luid boegeroep nog voor ze aan haar 'roast' kon beginnen.

Kim Kardashian werd genadeloos uitgejouwd door het publiek tijdens de roast van Tom Brady in haar thuisstad Los Angeles. De realityster leek verrast door de kille ontvangst.

Kardashian werd meteen genadeloos uitgejouwd toen ze het podium betrad, terwijl ze even pauzeerde na het bedanken van presentator Kevin Hart. Ze leek een grap te willen maken, maar leek te schrikken van de reactie van het minder bewonderende publiek.

De realityster probeerde de show weer op gang te krijgen en zei: 'Oké, oké, oké.' Toen dat niet werkte, probeerde presentator Kevin Hart de schade te beperken en het publiek weer rustig te krijgen.

Het evenement werd live op Netflix gestreamd. In de roast hintte Kardashian op eerdere geruchten over een romance met Tom Brady. 'Ik ben hier vanavond echt voor Tom,' begon de realityster. 'Ik zou vanavond eigenlijk niet komen, maar aangezien ik hier niet ben als Toms date, is er een kans dat ik toch nog kom.'

Ze maakte ook een grapje over haar sekstape uit 2007 met Ray-J: 'Ik weet dat er geruchten waren dat we seks hadden, en ik zou nooit zeggen of we dat wel of niet deden. Ik zou gewoon een tape uitbrengen.'

Beef tussen Drake en Kendrick Lamar: what's happening?

Chelsy Vanlerberghe-06 mei 2024 om 09:13

Het zijn drukke dagen voor fans van de rappers Drake en Kendrick Lamar. Ze gaan elkaar namelijk verbaal te lijf in disstracks. En niemand is veilig. Ze betrekken elkaars kinderen, familie, partners (en zelfs Taylor Swift!) in hun 'beef'.

Drake en Kendrick Lamar begonnen ooit als collega's. Ze werkten samen aan nummers als 'Fuckin' Problems'. Maar intussen heeft hun relatie een andere wending genomen.

In het nummer 'First Person Shooter', een samenwerking tussen J. Cole en Drake uit 2023, noemt J. Cole zichzelf, Drake en en Kendrick Lamar 'the big three'. "Love when they argue the hardest MC, Is it K. Dot? Is it Aubrey? Or me? We the big three, like we started a league.” Maar K. Dot is het daar duidelijk niet mee eens. Hij reageerde in het nummer 'Like That': "Motherfucker, the big three, it's just me," rapte hij.

Cole reageerde aanvankelijk met een eigen disstrack, '7 Minute Drill' begin april, om vervolgens zijn excuses aan te bieden aan Kendrick Lamar.

Het leek er niet op dat Drake zich in de strijd zou mengen, tot hij op 19 april 'Push Ups' uitbracht. Daarin richtte de Canadese rapper zich op Lamar's korte gestalte en kleine voeten. "How the fuck you big-steppin' with a size-seven men's on?" Volgens Drake hoort Kendrick zelfs niet thuis in 'the big three', waar J. Cole het oorspronkelijk over had: "You ain't in no big three, SZA got you wiped down, Travis got you wiped down, Savage got you wiped down." Daarnaast richtte hij zich op het feit dat Lamar vaak op popnummers te horen is. "Maroon 5 need a verse, you better make it witty. Then we need a verse for the Swifties."

Enkele dagen later bracht Drake 'Taylor Made Freestyle' uit, waarbij hij AI gebruikte om de stemmen van Tupac Shakur en Snoop Dogg na te bootsen. De titel van het nummer verwijst naar Taylor Swift. Drake zegt dat hij teleurgesteld is dat er nog geen reactie is op 'Push Ups'. Hij insinueert dat Lamar zal wachten met de reactie om niet met Swift te concurreren, die net haar album 'The Tortured Poets Department' gedropt heeft. "But now we gotta wait a fuckin' week 'cause Taylor Swift is your new Top. And if you 'bout to drop, she gotta approve."

In het nummer doet Drake ook een shout-out naar de popster. Hij noemt haar de "biggest gangster in the music industry right now". En hoewel Kendrick inderdaad gewacht heeft met een reactie, heeft hij deze week in zijn agenda geblokkeerd om terug te slaan.

Op 30 april reageerde Kendrick Lamar met een nummer 'Euphoria' waarbij de rapper 6 minuten lang persoonlijke aanvallen op Drake afvuurt. Minder dan 72 uur na de release van 'Euphoria', viel Lamar Drake opnieuw aan met '6:16 in LA.' Het nummer, dat geproduceerd werd door Taylor Swifts bestie en producer Jack Antonoff, insinueert dat er een mol bij Drake's platenlabel werkt. “Have you ever thought that OVO was working for me? Fake bully, I hate bullies. You must be a terrible person. Everyone inside your team is whispering that you deserve it. Can’t Toosie Slide up out of this one, it’s just gon’ resurface.”

Drake sloeg dezelfde dag nog terug met het nummer 'Family Matters', waarin hij beweert dat Lamar gewelddadig is tegen zijn verloofde Whitney Alford, en dat zij een baby heeft met een andere man. "You the Black messiah wifing up a mixed queen, and hit vanilla cream to help out with your self-esteem. On some Bobby shit, I wanna know what Whitney need,” spit hij.

Amper 20 minuten nadat Drake 'Family Matters' uitbracht, had Kendrick al een reactie klaar. Die stond waarschijnlijk al klaar, want in de vorige diss rapte Kendrick al "I calculate you're not as calculated, I can even predict your angle. Fabricating stories on the family front cause you heard Mr. Morale." Hij had dus al een vermoeden dat Drake zijn familie erbij zou halen. In 'Meet The Grahams' richtte Kendrick zich niet enkel op Drake, maar ook op zijn moeder en zijn zoon Adonis. "Dear Adonis, I'm sorry that man is your father." Daarnaast insinueert Kendrick dat Drake een 11-jarige dochter heeft. Hij verontschuldigt zich voor de afwezigheid van Drake als vader: "Dear baby girl, I'm sorry that your father not active inside your world."

Dat ontkende Drake in een story op Instagram: "Heeft iemand mijn dochter gezien? Kan iemand haar vinden en ze naar mij sturen!"

Toen Kendrick Lamar in zijn eerste nummer rapte "I'm the biggest hater", maakte hij geen grapje, want op 4 mei bracht hij zijn vierde disstrack in vijf dagen uit. In 'Not Like Us' beschuldigt hij Drake ervan een pedofiel te zijn.

"Say, Drake, I hear you like 'em young. You better not ever go to cell block one. To any bitch that talk to him and they in love. Just make sure you hide your lil' sister from him," haalt hij uit. De cover art voor het nummer is een foto van Drake zijn huis met 'sex offender'-pinnen op. Daarnaast verwijst hij ook naar Drake zijn album 'Certified Lover Boy', "Certified Lover Boy? Certified pedophiles. Why you trollin' like a bitch? Ain't you tired? Tryna strike a chord and it's probably A-Minor."

'Drizzy' heeft op zijn beurt, op 6 mei, weer gereageerd met een nieuwe track genaamd 'The Heart Part 6'. Hij beweert dat de mol waar K. Dot het eerder over had eigenlijk een infiltrant was. Hij en zijn team zouden opzettelijk valse informatie hebben verspreid in de hoop dat Lamar het zou gebruiken in een nummer. "The one’s that you’re getting your stories from, they’re all clowns,” rapt hij. “We plotted for a week and then we fed you the information. A daughter that’s 11 years old, I bet he takes it." Hij ontkent ook de beschuldigingen aan zijn adres: “You would be a worthy competitor if I was really a predator, and you weren’t f*cking lying to every blogger and editor. But it is what it is. You definitely got this sh*t burnt the f*ck out. You got 10 more records to drop. The one before the last one, we finessed you into telling a story that doesn’t even exist.”

De bal ligt terug in Kendrick zijn kamp...

Ontdek meer