Ed Sheeran brengt 'nieuw' album uit

Karen Luiken-03 mei 2024 om 06:31

Ed Sheeran brengt binnenkort een (soort van) nieuw album uit. De plaat ‘x’ bestaat tien jaar en om dat te vieren, lanceert de zanger op 21 juni een nieuwe versie van de plaat.

Het gaat om een uitgebreide variant van ‘x’ met de twaalf originele nummers plus negen bonustracks, waarvan geen enkele ooit eerder op vinyl verkrijgbaar is geweest.

De plaat ‘x’ is het tweede studioalbum van Ed en werd gemaakt tussen 2011 en 2014. Er staan liedjes op als ‘Thinking Out Loud’, ‘Sing’ en ‘Photograph’.

“Van het spelen in pubs en clubs, verliefd worden en reizen over de hele wereld tot het samenwerken met enkele van de beste producers in de wereld: het was een rollercoaster”, zegt Ed in een video over het maken de plaat. “Het is geweldig om al die herinneringen nu opnieuw te mogen beleven.”

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

Ontdek meer